Kürt Rogiers geeft ongezouten mening over ex-'Familie'-collega Sieg De Doncker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers geeft ongezouten mening over ex-'Familie'-collega Sieg De Doncker

Kürt Rogiers geeft ongezouten mening over ex-'Familie'-collega Sieg De Doncker

Afgelopen maandag nam de ‘Familie’-kijker definitief afscheid van Koen (Sieg De Doncker). De midseasonfinale is fataal afgelopen voor de halfbroer van Lars (Kürt Rogiers). Die is ongetwijfeld maar al te blij dat Koen voorgoed uit zijn leven verdwenen is.

Maar waar de twee heren elkaar in de soap niet konden luchten, kunnen ze in het echte leven gelukkig wel goed op met elkaar opschieten. Kürt neemt het dan ook met heel veel plezier op voor zijn ex-collega, want Sieg heeft zich niet bepaald populair gemaakt met zijn personage.

De acteur moest de laatste weken heel wat commentaar slikken op sociale media en de kijkers sprongen een gat in de lucht toen Koen maandag eindelijk uit de reeks verdween. “Jammer”, denkt Kürt er het zijne van. “Sieg is in het echt namelijk een ongelooflijk lieve man en een fijne, charmante collega. Ik noem hem soms Alice in Wonderland, omdat hij als debuterend acteur iedereen constant zo mooi bleef verwonderen”, aldus Siegs ex-collega.

Kürt wil Sieg daarmee een hart onder de riem steken. “‘Familie’ was nieuw voor hem en die online commentaren waren dat dus ook”, begrijpt hij maar al te goed. “Daarom waren ze extra pittig voor Sieg. Voor mij zijn ze dat al lang niet meer. Ik speel al meer 25 jaar in tv-series en weet ondertussen hoe kijkers kunnen reageren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws