Kürt Rogiers serieus door het slijk gehaald door provocerende beelden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers serieus door het slijk gehaald door provocerende beelden

Kürt Rogiers serieus door het slijk gehaald door provocerende beelden

We kunnen Kürt Rogiers sinds kort weer elke dag aan het werk zien in ‘Familie’. Normaal een echte macho voor de lens, maar deze keer laat hij zich tijdens een fotoshoot van een heel ander en vooral erg verrassend kantje zien.

Zo zag je hem nog nooit. Op de cover van Billie speelt Kürt zijn vrouwelijke kantje uit. In een rok, met nagellak en juwelen, alles erop en eraan. De Britse popsensatie Harry Styles achterna. De clash tussen de geslachten en het androgyne hebben de ‘Familie’-acteur altijd al gefascineerd. “Ik vind het wel leuk om mijn zachtere kant op te zoeken of zoals vandaag in een heel vrouwelijke context toch mannelijk te zijn”, vertelt hij in het magazine.

Maar dat valt niet bij iedereen in de smaak. Kürt deelde zijn foto vol trots op Instagram, maar moest helaas op heel wat negatieve commentaar rekenen. “Oei, dat is niet mijn dada”, “Is het nu al carnaval?”, “Het is een dikke nee voor mij” en “Ik vind het toch beter zonder rok en nagellak”, houden zijn volgers geen blad voor de mond. “Pff, al dat woke gedoe”, klaagt iemand zelfs.

Gelukkig weet Kürts opvallende verschijning genoeg mensen wél te bekoren. “Deze look gaat je goed af”, “Zeer geslaagd”, “Mijn grote voorbeeld” en “Hoe je ook gekleed bent, je blijft een knappe man”, luidt het in de reacties. “Het scoort ook bij de vrouwen”, zegt Kürt over zo’n look in Billie. Dat valt op bij Harry Styles, want zijn dochter Lola is er stapelgek van. “Eindelijk iets doen wat mijn dochters cool vinden”, schrijft de acteur dan ook bij zijn foto. De mening die er eigenlijk écht toe doet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws