Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' heeft droevig nieuws over huwelijk

230504lauralieckensinstagram
Het zit Laura Lieckens niet bepaald mee. De blondine nam in 2020 deel aan ‘Blind Getrouwd’, waarin haar huwelijk met Sonny op een sisser uitdraaide. Intussen heeft ze opnieuw de liefde gevonden bij Yorben en wilde ze voor een tweede keer in het huwelijksbootje stappen. Daar heeft Laura nu helaas slecht nieuws over.
Laura Lieckens nam deel aan het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Na haar mislukte huwelijk met Sonny wil de kandidate nu, drie jaar later, wel ‘ja’ zeggen. Tegen haar grote liefde Yorben deze keer, met wie ze intussen al een zoontje, Eben (bijna 1), heeft. Helaas worden die plannen nu noodgedwongen on hold gezet.
Hun grote dag laat nog even op zich wachten. Op het gemeentehuis kreeg Laura te horen dat de akte van haar scheiding nog steeds niet in orde, hoewel het intussen al drie jaar aansleept. “Uiteraard werd onze scheiding officieel gemaakt in oktober 2020. Maar blijkbaar werken sommige mensen en instanties niet met deadlines”, bijt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate van zich af op Instagram. “Enkel in België kan zoiets drie jaar duren.” Een trouwdatum prikken is dus nog niet voor meteen.
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories