Laura Tesoro moet pijnlijke waarheid onder ogen zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro moet pijnlijke waarheid onder ogen zien

Laura Tesoro moet pijnlijke waarheid onder ogen zien

Laura Tesoro is niet meer uit het Vlaamse mediabeeld weg te denken. Zowel op tv als op het podium scoort ze keer op keer. Toch gaat niet alles zoals ze het eigenlijk zou willen. In HLN Showbits vertelt ze openhartig over haar carrière.

Een succesvolle carrière, dat kan je wel zeggen. We zien haar momenteel voor de tweede keer schitteren als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’ en binnenkort presenteert ze voor de allereerste keer alleen het gloednieuwe VTM-programma ’Starstruck’. Maar ook in de Vlaamse muziekindustrie heeft ze al naam gemaakt.

Onlangs bracht Laura nog haar nieuwste nummer ‘WE HERE’ uit en binnenkort mogen we een nieuw album verwachten. Daarmee zal ze volgend jaar het land doorkruisen. Er staat namelijk opnieuw een hele clubtour op de agenda. “Ik heb daar de vorige keer superhard van genoten en de fans blijkbaar ook, dus ik kijk ernaar uit om dat opnieuw te doen”, zegt ze enthousiast.

Maar een uitverkocht Sportpaleis, daar zullen we de 26-jarige zangeres nog niet meteen zien optreden. Laura houdt beide voetjes mooi op de grond. “Ik kan nog geen duizenden tickets verkopen. Zo’n clubtour krijg ik nog wel vol”, lacht ze. Maar dat vindt ze prima zo. “Elk optreden heeft zijn charme. En een clubtour is trouwens veel intiemer”, bedenkt ze zich. Ze kan niet wachten om binnenkort weer op het podium te staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws