Laura Tesoro onthult stomende details over seksleven: "Slechte seks is zonde" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro onthult stomende details over seksleven: "Slechte seks is zonde"

Laura Tesoro onthult stomende details over seksleven: "Slechte seks is zonde"

Laura Tesoro heeft ondertussen al even een relatie, maar de seks is nog steeds zeer goed. Dat bekent ze zelf aan Humo en ze onthult nog enkele pittige details.

Laura Tesoro, die we kennen als zangeres en tv-gezicht, schittert momenteel op televisie in een nieuw seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Ook in de liefde gaat het haar voor de wind, want ze is al meer dan vier jaar samen met haar vriend Jordan Butler. De twee zijn nog steeds erg gelukkig en ook op seksueel vlak klikt het goed.

Daarover vertelt ze nu openlijk meer in een nieuw interview met Humo en ze valt meteen met de deur in huis. “Naar het schijnt zijn mijn vriend en ik een waardeloze match, behalve voor de seks”, geeft ze toe. En seks moet voor Laura allesbehalve eentonig zijn. “Ik wil niet elke keer op dezelfde plek op dezelfde manier seks hebben”, aldus de zangeres.

Daarom vindt ze open communicatie net zo belangrijk. "Het ergste is toch dat je altijd op dezelfde manier seks hebt en pas na lange tijd durft toe te geven dat je het helemaal niet fijn vindt?", klinkt het. "En al die slechte seks is ook zonde. Open communiceren zorgt ervoor dat het nooit saai wordt", besluit Laura.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws