Lauren Versnick onthult erg leuk nieuws over Jens Dendoncker: "Nog altijd"

221202JENSDENDONCKERLAURENVERSNICKPHOTONEWS
Lauren Versnick was vier jaar samen met Jens Dendoncker. Eind 2022 kondigden ze het einde van hun relatie aan in een gezamenlijke mededeling. Lauren heeft daar nooit over gesproken, maar in De Morgen zegt ze er nu toch iets over.
“Te veel wil ik daar niet over kwijt, omdat het allemaal ook alweer even geleden is. Ik wil geen oude koeien uit de sloot halen. Natuurlijk vind ik het jammer dat onze relatie niet gelukt is, maar toen we destijds op Instagram lieten weten dat we als vrienden uiteen gingen, was dat niet gelogen. Als je elkaar ooit graag gezien hebt, is het toch gek om daarna volledig uit elkaars leven te verdwijnen? Want waar was het anders allemaal voor?", aldus Lauren.

Hechte band

“We zien elkaar nog altijd graag, en zijn nog steeds goede vrienden", klinkt het erg positief. "Toen ik onlangs mijn verjaardag vierde, was Jens er ook gewoon bij. Ik heb mooie oorbellen van hem gekregen. We hebben te veel voor elkaar betekend, te veel meegemaakt ook, om elkaar nu zomaar de rug toe te keren. Eigenlijk kom ik met al mijn ex-partners best goed overeen, al is mijn contact met Jens het hechtst. Dat is niet onlogisch: we hebben destijds samen een appartement gekocht.”