Leen Dendievel overladen met steunbetuigingen nadat ze droevig nieuws onthult

02052023leendendievelphotonews
Zo’n week geleden moest Leen Dendievel plots afscheid nemen van haar geliefde viervoeter en met dat verlies heeft ze het zeer moeilijk. Op haar Instagrampagina deelt de actrice nu opnieuw minder goed nieuws, want ze laat weten dat ze moe is.
Onlangs maakte Leen Dendievel bekend dat haar kat is overleden. “Dierenliefde is de beste liefde”, schreef ze toen onder een foto van haar huisdier. “Puur, oprecht en ooh, wat was je grappig. We gaan je missen Luisje”, voegde ze er nog aan toe. Een pijnlijke gebeurtenis die voor veel verdriet zorgt.
Op haar Instagrampagina deelt ze nu dat ze het moeilijk heeft. “Moe van verdriet, verbouwingen en hard werken”, klinkt het. De actrice schittert momenteel in de voorstelling ‘Frank wordt Francine’. “Voldaan van de honderden mensen die we weer lieten lachen en hun zorgen deden vergeten deze week”, zegt ze. “Het leven is zoals theater, met een lach en een traan”, besluit ze.

Kop op

Haar volgers willen haar meteen een hart onder de riem steken. “Sterkte en veel moed, je bent een fantastische meid”, “Zorg dat je er zelf ook iets aan hebt, hé”, “De nagel op de kop”, “Fijn mens, je ziet er top uit”, “Koester die fijne momenten en wees vooral dankbaar, want alles lijkt zo vanzelfsprekend maar dat is het niet”, “Je bent een sterke vrouw waar ik enorm naar opkijk”, “You got this”, “Knuffel”, “Komaan, Leen”, “Succes” en “Neem op tijd voldoende rust”