Lien Van de Kelder deelt opmerkelijk nieuws over dochtertje: "Het zal zwaar zijn, maar dit wordt een mooi avontuur" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lien Van de Kelder deelt opmerkelijk nieuws over dochtertje: "Het zal zwaar zijn, maar dit wordt een mooi avontuur"

Lien Van de Kelder deelt opmerkelijk nieuws over dochtertje: "Het zal zwaar zijn, maar dit wordt een mooi avontuur"

Lien Van de Kelder, onder meer bekend van haar rollen in 'Thuis', 'Zone Stad' en 'Familie’, heeft zojuist schitterend nieuws bekendgemaakt over haar dochter Jeanne. Zij treedt namelijk volledig in de voetsporen van haar mama.

In oktober komt de iconische musical ‘Les Misérables’ naar Vlaanderen. Eerder raakte al bekend dat onder anderen Ianthe Tavernier en Jonas Van Geel de Nederlandse cast zullen vervoegen, maar nu prijkt nog een opvallende naam op de affiche. Ook Jeanne, de dochter van Lien, wist uit de 360 audities een rol te strikken voor een van de zeven belangrijke kinderrollen.

“Natuurlijk ben ik een heel trotse mama”, glundert Lien in Het Laatste Nieuws. “Jeanne heeft deze rol alleen maar aan zichzelf te danken. Ze is gek van muziek, zingt de hele dag en deed al wat ervaring op, maar dit was toch haar eerste auditie. Ik gaf haar vooraf slechts één tip: durf je te smijten en klap zeker niet dicht”, vervolgt ze. “Dat hielp blijkbaar.” Haar 10-jarige dochter mag maar liefst 30 voorstellingen spelen.

Fonkelende ogen

“Het zal wel zwaar worden, want de musical is natuurlijk geen kindervoorstelling en duurt meer dan twee uur. Maar ik zie elke dag hoe haar ogen blinken en dat is het belangrijkste”, besluit Lien. Bovendien wordt haar dochter prima begeleid bij Studio 100. “Dit wordt sowieso een mooi avontuur voor Jeanne.” Ook Liens zoontje Viktor haalde de laatste auditieronde, maar greep helaas naast de rol omdat hij te jong is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws