Liese Luwel uit 'Big Brother' post eerlijke foto zonder make-up: "Wie is dat?"

17032023LIESELUWELINSTAGRAM
Hoewel we momenteel kunnen kijken naar het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’, zijn we enkele ex-kandidaten nog niet vergeten. Liese Luwel is daar eentje van. Zij trakteert al haar volgers nu op een opvallend kiekje.
Liese Luwel is bekend geworden door ‘Big Brother’. In 2021 nam ze deel aan het realityprogramma en ze wist het zelfs te schoppen tot de finale. Uiteindelijk strandde ze toen op de derde plaats. Hoewel ze niet met de overwinning naar huis ging, is ze wel erg populair geworden op sociale media.
Op haar Instagrampagina deelt ze geregeld knappe kiekjes van zichzelf, maar deze keer verrast ze haar volgers met een eerlijke foto. Zo deelt Liese een selfie op haar Instagramverhaal waarop ze geen make-up draagt. “Haha”, schrijft ze erbij. Vervolgens deelt ze nog een opmerkelijk plaatje.
Tap for glam”, klinkt het. Plots krijgen we haar te zien met een prachtige make-up look. De realityster schittert dankzij de “magische handen” van haar make-upartiest. “Wie is dat?”, vraagt Liese zichzelf af.