Linda Mertens terug op het podium in Vlaanderen? Regi laat zich verrassend uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Linda Mertens terug op het podium in Vlaanderen? Regi laat zich verrassend uit

Linda Mertens terug op het podium in Vlaanderen? Regi laat zich verrassend uit

Linda Mertens treedt sinds enkele maanden terug op, maar dat doet ze alleen in het buitenland. Zo staat ze elke maand op het podium in onder andere Spanje en het Verenigd Koninkrijk, maar wanneer zal Milk Inc terug in Vlaanderen te bewonderen zijn?

Zo’n half jaar geleden kwam er opvallend nieuws naar buiten over Linda Mertens. De Milk Inc-zangeres zorgde voor een verrassing van jewelste toen ze plots op het podium stond in Spanje. Sindsdien is ze volop aan het optreden in het buitenland, maar de Vlaamse Milk Inc-fans moeten voorlopig nog geduld hebben.

In het najaar zal Regi opnieuw in het Sportpaleis staan met een nieuwe show genaamd ‘The Return’. Veel fans verachten dan ook dat Linda daar zal opduiken, maar Regi wil daar nog niets over kwijt. “Ik kondig geen gasten aan voor mijn show”, vertelt hij nu aan Het Laatste Nieuws.

“Ik zeg gewoon niks, je moet maar komen kijken”, aldus de dj. Ook de Nederlandse zanger Jaap Reesema, die een goede vriend is van Regi, lost niets over de mogelijke terugkeer van Linda. “Ik weet het oprecht niet”, zegt hij. Zo zou hij zelfs niet weten of bijvoorbeeld Camille Dhont mee zal doen aan ‘The Return’.

Populair

Laatste nieuws