Lore Vandeweyer onthult de echte reden voor de breuk met Tom Boonen: "Toen is het begonnen"

230221TOMBOONENLOREPHOTONEWS
Lore Vandeweyer en Tom Boonen gingen enkele jaren geleden uit elkaar. In Het Laatste Nieuws blikt Lore terug op die periode en onthult ze de eigenlijke reden van hun split.
“Er was een paar jaar geleden een moment – Tom het koersen begon af te bouwen – dat ik dacht: ‘Ik heb nu al een hele tijd voor de kinderen gezorgd, ik ga een opleiding volgen.’ Door mijn werk met kwetsbare jongeren had ik interesse gekregen in het systemisch werk en dus besloot ik mij daarin te verdiepen. Een tijdje later is het thuis moeilijk beginnen te gaan tussen Tom en mij", legt Lore uit.

Geen wrok of spijt

"We voelden dat we er niet meer uit geraakten en we hebben beslist dat we gingen scheiden. Wat heeft het ene met het andere te maken? Dat het die opleiding is geweest die mij heeft geholpen om die breuk op een goeie manier aan te pakken. Ik heb mijn ‘systemische’ bril opgezet, Tom heeft dat ook gedaan, en we hebben hem nooit meer afgezet."
"Dat heeft er niet alleen voor gezorgd dat onze kinderen dat proces op een goeie manier zijn doorgekomen, het heeft er ook voor gezorgd dat ik vandaag naar Tom en zijn vriendin kan kijken zonder wrok, wraak of spijt", aldus Lore.