Loredana De Amicis zet Pat Krimson opzij en neemt drastische beslissing

220804LOREDANAPATKRIMSONPHOTONEWS
Loredana De Amicis heeft ondertussen wel bewezen dat ze een straffe zangeres is. Haar deelnames aan ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ hebben haar weer helemaal op de kaart gezet. Het leven lacht haar toe. De zangeres heeft dan ook fantastisch nieuws te melden.
We kennen Loredana vooral als wederhelft van Pat Krimson, zowel in als naast 2 Fabiola. Samen namen ze eerder dit jaar nog deel aan ‘Liefde voor Muziek’. Hoewel er nog geen einde komt aan 2 Fabiola, duikt Loredana wel steeds vaker alleen op. In ‘The Masked Singer’ bijvoorbeeld, maar binnenkort waagt ze ook alleen haar kans in de preselecties voor het Eurovisiesongfestival.
Loredana timmerde al langer aan haar solocarrière, maar maakt er nu eindelijk echt werk van. Momenteel brengt ze elke week een cover van een bestaand liedje op Joe FM. Dat deed ze eerst mét Pat, maar vanaf vandaag doet ze dat voor het eerst met haar eigen bandje. “Loredana & band, we hebben superhard gewerkt aan een eigen sound”, schrijft de zangeres op Instagram.
Op haar sociale media kondigde Loredana eerder al aan dat ze heel wat nieuwe muziek aan het schrijven is. Nu doet ze daar zelfs nog een schepje bovenop. “Waarschijnlijk beginnen we deze zomer al samen te touren”, laat de zangeres weten. Haar fans zijn door het dolle heen. “Veel succes”, “Zo goed bezig”, “Zo ontzettend trots op jou” en “Je bent een topvrouw”, willen ze kwijt.