Lynn Van den Broeck heeft niet mis te verstane boodschap voor Mathias Vergels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck heeft niet mis te verstane boodschap voor Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck heeft niet mis te verstane boodschap voor Mathias Vergels

Het zijn spannende tijden voor Mathias Vergels. Hij staat namelijk niet alleen dagelijks als Lowie Bomans op de set van ‘Thuis’, maar de acteur timmert ook stevig aan zijn muzikale carrière. En zijn vriendin Lynn Van den Broeck, Viv uit ‘Thuis’, staat voor de volle 100% achter hem.

Het is een belangrijke dag voor Mathias Vergels. De zanger heeft zojuist zijn nieuwe single ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’ uitgebracht, zo’n halfjaar na zijn vorige nummer ‘Sinds Jij Bent Weggegaan’ alweer. Er is ongetwijfeld meer op komst, maar dit nummer valt duidelijk al in de smaak.

“Zo’n leuk nummer”, “Keifier” en “Topacteur én topzanger”, luiden enkele van de reacties op sociale media. Maar vooral zijn wederhelft is grote fan. “Ik ben zo ongelofelijk fier op alles wat hij al bereikt heeft”, wil Lynn Van den Broeck even kwijt op Instagram. “Het is echt een knaller van een schijf, ga hem luisteren en give it some love”, roept ze haar volgers op.

Grote liefde

“Ma allez paijt, zo lief”, reageert Mathias vertederd. Het is duidelijk dikke liefde tussen de twee en dat juichen hun volgers alleen maar toe. “Toppers”, “Supermooi samen” en “Jullie zijn toch een superkoppel”, lezen we meermaals in de comments. “Veel succes gewenst, maar het gaat hem zeker lukken”, wenst iemand de zanger nog toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws