Maaike Cafmeyer doet ontzettend pijnlijke onthulling in zaak rond Bart De Pauw

231109maaikecafmeyerphotonews
Actrice Maaike Cafmeyer (50) is vanavond te zien in 'James De Musical'. De twee kennen elkaar al lang en er is een grote vertrouwensband tussen hen. Dat maakt dat het ook over hét moeilijke onderwerp van Bart De Pauw zal gaan.
Maaike Cafmeyer diende samen met andere vrouwen in 2017 een klacht in tegen Bart De Pauw wegens grensoverschrijdend gedrag. Hierop volgde veel kritiek. Toen Maaike haar klacht door de rechtbank ongegrond werd verklaart in 2021, was het hek helemaal van de dam. De Pauw kreeg overigens wel zes maanden voorwaardelijk voor de andere klachten tegen hem.
"Je wordt gebrainfucked", aldus Maaike. Je weet niet wat je nog wel en niet kunt - of mag - zeggen. Maar ik heb altijd gedacht: het is wat het is, ik sta erin... Je moet wachten dat het allemaal over je komt, en morgen is er weer een nieuwe dag..."
"Het was heel heftig, maar het kon niet anders dan over gaan. Er is in deze tijden altijd wel iets of iemand anders dat erger is."
Gelukkig kon ze die periode terugvallen op vrienden en familie. "Ik ben goed omringd. Ik heb prachtige vrienden, een superman en twee meisjes thuis waar je alleen maar van kunt dromen. Dat is absoluut mijn redding geweest."