Maakt Karen Damen tijdelijke comeback in K3? Ze heeft verrassend antwoord klaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maakt Karen Damen tijdelijke comeback in K3? Ze heeft verrassend antwoord klaar

Maakt Karen Damen tijdelijke comeback in K3? Ze heeft verrassend antwoord klaar

Tot Hanne terug is van zwangerschapsverlof neemt ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel haar plekje in. Voor de resterende Nederlandse shows weliswaar. Voor de Vlaamse moet Studio 100 nog met een andere oplossing op de proppen komen.

Tot eind december trekt K3 nog heel Nederland rond met hun ‘Kom Erbij!’-shows. Daarna zal Diede opnieuw de fakkel moeten doorgeven. Voor de Vlaamse shows is Studio 100 nog op zoek naar een andere vervanger. Denk maar aan ‘De Grote Sinterklaasshow’ op 3 en 4 december. Daar zal Diede al niet meer van de partij zijn.

Misschien wil the one and only Karen Damen zelf wel nog voor een laatste keer de rol van roodharig K3’tje op zich nemen? Helaas moet ze haar fans teleurstellen. Die optie zit er niet meer in. “Nee, ik ken al die nieuwe liedjes en dansjes niet”, lacht het voormalige K3’tje in Story. Karen vond Diede daarom een meer dan uitstekende keuze.

Al zou Karen voor de Vlaamse shows graag iemand anders aan de zijde van Marthe en Julia zien schitteren. “In Vlaanderen kan Amy, die tweede werd tijdens ‘K2 zoekt K3’, dat misschien doen?”, denkt ze erover. Karen kan het in ieder geval erg goed met haar vinden. “En de papa’s zouden met plezier meekomen”, grapt ze ten slotte.

Populair

Laatste nieuws