Maand na geboorte: ontroerend wat Sven De Leijer over pasgeboren zoontje vertelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maand na geboorte: ontroerend wat Sven De Leijer over pasgeboren zoontje vertelt

Maand na geboorte: ontroerend wat Sven De Leijer over pasgeboren zoontje vertelt

Sven De Leijer mocht 2023 als kersverse papa inzetten. Net voor de jaarwisseling mocht de presentator zijn eerste kindje verwelkomen. Tijdens de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ laat hij weten hoe het intussen met zijn zoontje gaat.

Eind december 2022 mochten Sven De Leijer en zijn vriendin hun zoontje Leo verwelkomen, een jaar nadat het koppel hun ongeboren kindje, Bob, vlak voor de geboorte verloor. Voor de kersverse ouders kon het nieuwe jaar niet beter starten. Na ‘Vrede op Aarde’ kon de presentator meteen al zijn aandacht schenken aan de kleine Leo.

“Ongelooflijk. Echt heerlijke tijden zijn het”, glundert Sven op Radio2. Zijn zoontje stelt het dan ook uitstekend. “Het gaat supergoed”, vertelt de troste papa aan Kim Van Oncen en Peter Van de Veire. “Leo is gewoon een doodnormaal kindje dat alles goed doet, dus dat is heel fijn.”

“Qua uiterlijk lijkt hij gelukkig op zijn moeder”, lacht Sven. “En het is een ongelooflijk intellectueel kind. Hij is op alle vlakken nu al beter dan zijn vader. Hij heeft bijvoorbeeld ook al meer haar dan ik”, gaat de kersverse papa grappend verder. “En voor de rest supersympathiek, proper op zichzelf en hij begint al te lachen en zo. Heel tof”, aldus de presentator. “Hij staalt helemaal”, kunnen Kim en Peter niet ontkennen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws