"Machtig": Louis Talpe doet harten smelten met prachtige foto met zoontje Lion Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Machtig": Louis Talpe doet harten smelten met prachtige foto met zoontje Lion

"Machtig": Louis Talpe doet harten smelten met prachtige foto met zoontje Lion

Louis Talpe trok er onlangs even met zijn gezinnetje tussenuit om een streepje zon op te zoeken. Daar verblufte hij zijn volgers met een uiterst schattig kiekje met zijn zoontje Lion.

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus kregen samen twee schatten van kinderen: hun tweejarige zoontje Lion en recenter nog hun zoontje Phoenix, die in februari zijn eerste verjaardag viert. Met zijn viertjes genoten ze onlangs van een deugddoende vakantie in de zon. Daar deelde het koppeltje enkele leuke reiskiekjes van.

Maar vooral de foto van papa en zoon viel in de smaak. Louis, die net heel wat baantjes getrokken had in het zwembad, poseert bij de kleine Lion, die hem aan de eindmeet stond op te wachten. “Coach vertelde me dat de 3 km-set die ik net deed nog maar een opwarmertje was”, grapt de acteur op Instagram.

De harten van Louis' volgers wisten vader en zoon in ieder geval te veroveren. “Heerlijk, “Zo mooi”, “Hahaha, machtig”, “De beste coach”, “Altijd luisteren naar de coach”, “Mooie foto” en “Schattig ventje”, lezen we tussen de talloze hartjes en lachende smileys in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws