Management van Marthe De Pillecyn van K3 reageert voor het eerst op overspelgeruchten van Sinerjey Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Management van Marthe De Pillecyn van K3 reageert voor het eerst op overspelgeruchten van Sinerjey

Management van Marthe De Pillecyn van K3 reageert voor het eerst op overspelgeruchten van Sinerjey

Het Nederlandse Juicechannel dropte onlangs een bommetje in de showbizzwereld. Zo zou Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe De Pillecyn, een scheve schaats gereden hebben. In Dag Allemaal reageert Studio 100, de werkgever van Marthe, nu voor het eerst op die geruchten.

Volgens Juicechannel zou Sinerjey Meyfroodt, bekend als bezieler van dansgroep Baba Yega, niet alleen pikante berichten hebben uitgewisseld met meerdere vrouwen, maar ook vreemdgegaan zijn. En dat terwijl Marthe aan het optreden was met K3.

Zo boekten Marthe en Sinerjey samen een hotelkamer in de buurt van het optreden, maar zodra het K3'tje weg was, zou Sinerjey een dame hebben uitgenodigd in de kamer. Daar zouden ze een intiem moment beleefd hebben. Kort nadat de roddel verspreid werd, liet Sinerjey weten dat Marthe niet aanwezig zou zijn tijdens een dansvoorstelling van hun dansschool in Ieper. Volgens Juicechannel is er dus sprake van een huwelijkscrisis.

Wansmakelijk

In Dag Allemaal heeft Anja Van Mensel, CEO van Studio 100 Benelux, nu voor het eerst gereageerd op die roddels. "Wij doen er alles aan om een vleugje plezier en positiviteit in het leven te brengen", aldus Marthes werkgever. "Wij willen een voorbeeld stellen door niet mee te gaan in deze wansmakelijke praktijken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws