Manager van Natalia deelt "werkelijk triest" nieuws over de zangeres: "Er valt bitter weinig aan te doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Manager van Natalia deelt "werkelijk triest" nieuws over de zangeres: "Er valt bitter weinig aan te doen"

Manager van Natalia deelt "werkelijk triest" nieuws over de zangeres: "Er valt bitter weinig aan te doen"

Het houdt maar niet op! Nadat onder anderen Karen Damen en Cath Luyten al slachtoffer werden van internetfraudeurs, moest ook Natalia er al meermaals aan geloven. Nu circuleren opnieuw heel wat nepadvertenties over de zangeres, met sensationele titels en slecht gefotoshopte beelden waarmee oplichters hun slag proberen te slaan.

Recent doken opnieuw berichten over Natalia op. Eén van de vele voorbeelden: een foto waarop de zangeres met handboeien wordt afgevoerd met als titel “Natalia Druyst: ‘Ik schaam me voor wat ik heb gedaan!’” Een zaak die niet alleen Natalia zelf, maar ook haar manager Stijn Peeters erg betreurt. “Het is helaas niet de eerste keer dat ze het slachtoffer is van nepadvertenties op de sociale media”, reageert hij in TV-Familie. “Zoals nu ook dat fake bericht dat ze in de boeien zou zijn geslagen en werd weggeleid door een agent. ‘Dit is het einde van haar carrière’, stond er ook nog te lezen. Erg... Trap hier alstublieft niet in, beste mensen”, roept Peeters op.

Toch geloven de manager en zijn artiesten dat het overgrote deel van de mensen wel slim genoeg zullen zijn om te beseffen dat de berichten nep zijn. “Daar hopen we alleszins op”, klinkt het nog. “Die berichten zien er ook vaak erbarmelijk slecht gemaakt uit, met tikfouten en dergelijke. Ook dat ‘artikel’ waarin Natalia geboeid wordt weggeleid, zullen mensen normaal gezien wel als fake beschouwen.”

Dweilen met de kraan open

“Telkens als wij zo'n bericht of advertentie spotten, rapporteren we dit bij het socialemediakanaal in kwestie”, besluit Peeters. Maar meer valt er helaas niet aan te doen. “Verder valt er bitter weinig tegen te doen”, betreurt Natalia’s manager. “Het is dweilen met de kraan open. Want al snel duiken er dan nieuwe fake berichten op. Het is werkelijk een heel trieste zaak.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws