Margriet Hermans heel eerlijk over Gert Verhulst: "Hoge bomen vangen veel wind" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans heel eerlijk over Gert Verhulst: "Hoge bomen vangen veel wind"

Margriet Hermans heel eerlijk over Gert Verhulst: "Hoge bomen vangen veel wind"

Margriet Hermans onthult in een nieuw interview dat ze graag nog eens een feelgoodshow zou presenteren. Daarnaast moet ze ook nog wat kwijt over Gert Verhulst en zijn tv-programma ‘De Tafel van Vier’.

Margriet Hermans mag dan wel hoge toppen scheren met haar hitsingle ‘Lekker blijven hangen’, toch droomt ze nog van een nieuw tv-programma. “Een feelgoodshow, met leuke muziek en zo”, legt ze uit aan TV-Familie. “Niet zoals ‘De Tafel van Vier’ dus. Ook al doet Gert Verhulst dat fantastisch”, aldus Margriet.

‘De Tafel van Vier’ is zowat het enige programma dat de zangeres kijkt op tv en daar heeft ze een goede reden voor. Zo verklapt Margriet dat ze Gert het meest boeiende tv-gezicht van het moment vindt. “Met ‘Zeg eens euh!’ indertijd hebben wij een verleden. En anno 2023 staat Gert er nog steeds”, zegt ze.

“Hij blijft iemand om naar op te kijken”, vindt Margriet. Toch heeft Gert heel wat harde commentaar te verduren gekregen. “Hoge bomen vangen veel wind, en ook Gert bleef niet gespaard van kritiek”, klinkt het. “Maar hij doet het toch maar”, besluit Margriet.

Populair

Laatste nieuws