Margriet Hermans wil het over een totaal andere boeg gooien: "Laat maar komen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans wil het over een totaal andere boeg gooien: "Laat maar komen!"

Margriet Hermans wil het over een totaal andere boeg gooien: "Laat maar komen!"

Margriet Hermans is terug van weggeweest, want met ‘Lekker blijven hangen’ scoorde ze vorig jaar een monsterhit. Toch heeft ze nog andere ambities en daar spreekt ze zich nu openlijk over uit.

Deze week vinden De MIA’s en de Kastaars plaats en Margriet Hermans zal bij beide uitreikingen aanwezig zijn. Bovendien is ze bij de MIA’s ook genomineerd in de categorie ‘Vlaams Populair’. “Het zou nogal wat zijn mocht ik na Zomerhit en een Loftrompet ook nog naar huis gaan met een MIA”, vertelt ze aan TV-Familie.

Hoewel ze terug erg populair geworden is als zangeres, geeft Margriet toe dat ze het wel erg jammer vindt dat ze geen tv-gezicht meer is. “Het zou fijn zijn om daar eens verandering in te brengen”, geeft ze heel eerlijk toe. “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen!”, klinkt het overtuigd.

Vroeger had ze al een eigen talkshow genaamd ‘Margriet’. “En daar droom ik soms nog van”, verklapt ze. “Maar dan een feelgoodshow, met leuke muziek en zo. Niet zoals ‘De Tafel van Vier’ dus”, legt ze uit. “Ook al doet Gert dat fantastisch. Dat is zowat het enige programma waar ik naar kijk”, aldus Margriet.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws