Marthe en Julia erg aangedaan door nieuws over mede-K3'tje Hanne Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe en Julia erg aangedaan door nieuws over mede-K3'tje Hanne

Marthe en Julia erg aangedaan door nieuws over mede-K3'tje Hanne

Gisteren liet Studio 100 fantastisch nieuws op de wereld los. Hanne Verbruggen is maandag voor de eerste keer mama geworden, en Marthe en Julia dus eigenlijk een beetje tante. De mede-K3’tjes zijn in ieder geval laaiend enthousiast.

Met de geboorte van Hannes zoontje zijn de levens van de meisjes van K3 in één klap een pak rijker geworden. “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen”, laat een trotse Hanne weten in het bericht van Studio 100. “Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden.”

Ook Hannes hartsvriendinnen zijn apetrots en laten meteen van zich horen. “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje”, wil Marthe kwijt. Ze kan niet wachten om de kleine Julien in haar armen te sluiten. “Ik ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby”, vindt het K3’tje.

“Ik kijk er ook zooo naar uit om de baby te zien, want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben”, klinkt het bij de eeuwig enthousiaste Julia. “We hebben ze wat tijd gegund om het rustig aan te doen, maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan”, dringt de blondine lachend aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws