Martine Jonckheere, die herstelt van kanker, weer in ziekenhuis: "Terug naar af"

230523martinejonckheerevtm
Enkele maanden geleden kreeg Martine Jonckheere te horen dat ze - net zoals 16 jaar geleden - opnieuw borstkanker had. Intussen is haar borst geamputeerd en is ze volop aan het herstellen van de ziekte. Maar helaas moet de 66-jarige actrice nu opnieuw een serieuze domper verwerken.
Martine Jonckheere is namelijk opnieuw in het ziekenhuis beland. De voormalige ‘Familie’-actrice, die volop herstelt van haar borstkanker, is lelijk ten val gekomen bij haar thuis. “Net als je beslist een nieuwe start te nemen en met een hogedrukreiniger de sporen van een moeilijke periode uit te wissen. Net als je denkt dat je opnieuw de hele wereld aankan, waardoor je overmoedig wordt”, schrijft Martine op Instagram.
“Net dan word je terug gefloten!” Martine is uitgegleden op haar terras en heeft zo een dubbele polsbreuk opgelopen. “Opnieuw naar af, en aanvaarden dat zo’n dingen nu eenmaal gebeuren. Geduld oefenen om te herstellen en er dan weer in te vliegen”, beseft de actrice. “Goed gedaan Jonckheere!”

Spoedig herstel

Slecht nieuws dus, maar gelukkig kan Martine uit alle hoeken op de nodige steun rekenen. Ook van haar volgers. “Martine toch, hopelijk niet te veel pijn”, “Spoedig herstel”, “Veel beterschap”, “Goed naar je lichaam luisteren”, “Het zit je echt niet mee, hè? Laat je maar eens goed soigneren”, “Máár je ziet er wel stralend uit” en “Je bent een sterke vrouw”, steken ze het voormalige ‘Familie’-gezicht een hart onder de riem.