Mathias Coppens heeft iets te vieren na geboorte van zoontje: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Coppens heeft iets te vieren na geboorte van zoontje: "Proficiat!"

Mathias Coppens heeft iets te vieren na geboorte van zoontje: "Proficiat!"

Voor Mathias Coppens kon 2022 niet beter eindigen. Net voor kerst mochten de televisiepresentator en zijn vriendin Linn Trappeniers hun zoontje verwelkomen. Maar ook nu heeft de trotse papa iets te vieren.

Op 19 december mocht het koppeltje hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, dat luistert naar de naam Gust. Net voor het nieuwe jaar begon, mocht Mathias dus voor de derde keer papa worden. Daarvoor had hij al twee kindjes uit een vorige relatie, zijn zoon Marcel en dochter Lowis.

Die eerste heeft nu iets te vieren. Mathias Coppens’ oudste oogappel mocht gisteren namelijk 14 kaarsjes uitblazen. “14 al”, schrikt de presentator op Instagram. Daarbij deelt hij een foto van Marcel en hun hond. “Love you”, schrijft Mathias er nog met enkele hartjes bij.

De gelukswensen stromen binnen in de comments. “Hip hip hoera”, “Gefeliciteerd”, “Proficiaaat”, “Happy birthday”, “Dikke proficiat aan die topkerel”, “Geniet ervan”, “Schat van een jongen” en “Helemaal zijn papa”, schrijven Mathias’ volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws