Mathias Sercu kondigt geweldig nieuws aan in deze donkere periode: "Zo fier dat ik jullie het eindelijk kan zeggen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Sercu kondigt geweldig nieuws aan in deze donkere periode: "Zo fier dat ik jullie het eindelijk kan zeggen"

Mathias Sercu kondigt geweldig nieuws aan in deze donkere periode: "Zo fier dat ik jullie het eindelijk kan zeggen"

Twee jaar geleden kreeg Mathias Sercu’s zoon Tore, amper 25 jaar, te horen dat hij aan een agressieve vorm van kanker lijdt. De ziekte is helaas niet meer te genezen. Hoeveel tijd Tore nog rest, is niet duidelijk. Maar gelukkig heeft de ‘Chantal’-acteur ook goed nieuws te melden in deze verschrikkelijke tijden.

Zo’n twee jaar geleden stortte de wereld van Mathias Sercu en zijn vrouw Ilse volledig in. Bij hun zoon Tore werd een ongeneeslijke vorm van kanker ontdekt. “Niemand weet hoelang Tore nog heeft”, vertelde zijn lief onlangs nog in Humo. “We zijn ondertussen wel voorbij de prognose waarbij ik nog zes maanden te leven had. Op dit moment voel ik me heel goed”, klinkt het bij Tore zelf in De Morgen.

Maar er is ook goed nieuws. De afgelopen maanden kon Mathias Sercu zijn zinnen namelijk verzetten met een gloednieuw project. Zo heeft de acteur voor de allereerste keer zelf een film geregisseerd. “Zo fier dat ik eindelijk de trailer van mijn debuut als filmregisseur aan jullie mag tonen”, schrijft hij vol spanning op Instagram. “De film is een ode aan het leven. Een ode aan het zorgen voor elkaar”, besluit hij.

J'aime la vie

Mathias’ film ‘J’aime la vie’ vertelt het verhaal van Mira, een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. “Ze heeft een fijne job en hechte vrienden. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom. Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen”, licht de regisseur al een tipje van de sluier op. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Janne Desmet, Jurgen Delnaet en Greet Verstraete. ‘J’aime la vie’ is vanaf 13 december te zien op het witte doek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws