Mathias Vergels is 'Thuis' eeuwig dankbaar: "Het mooiste cadeau dat de reeks me kon geven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Vergels is 'Thuis' eeuwig dankbaar: "Het mooiste cadeau dat de reeks me kon geven"

Mathias Vergels is 'Thuis' eeuwig dankbaar: "Het mooiste cadeau dat de reeks me kon geven"

Al elf jaar lang kruipt Mathias Vergels in de huid van Lowie Bomans in ‘Thuis’. In al die tijd kreeg de acteur al heel wat mooie verhaallijnen voorgeschoteld en groeide hij uit tot een van de populairste gezichten van de reeks. Maar het allermooiste dat hij aan de soap heeft overgehouden?

Elf jaar en still going strong: Lowie Bomans zien we niet snel uit ‘Thuis’ verdwijnen. “Ik speel mijn personage nog steeds heel graag”, stelt Mathias Vergels gerust in de podcast ‘De Thuisploeg’. Zeker de afgelopen vier jaar gaat de acteur met plezier naar het werk, sinds Lynn Van den Broeck naast hem voor de camera staat.

Ruim drie jaar geleden, een jaar nadat de actrice haar intrede maakte als Viv in de soap, sloeg de vonk over tussen Mathias en Lynn op de set. “Ik kan dat wel zeggen: het schoonste cadeau heb ik gekregen door 'Thuis'. Dat is Lynn”, glundert haar wederhelft in de podcast. “Ik ben dus niet alleen dankbaar dat ik in ’Thuis’ mag spelen, maar vooral dat ik Lynn hier heb leren kennen.”

Huwelijk

Het mooiste cadeau, dat kan je wel zeggen! Eind juli raakte namelijk nog bekend dat de tortelfuidjes verloofd zijn. Een tijdje terug ging Lynn op één knie voor Mathias. “Als een vrouw het vraagt, is het extra speciaal. En dan kan je geen ‘neen’ zeggen ook, hé”, grapte de acteur daarover bij MNM.

Populair

Laatste nieuws