Mathias Vergels onthult hoe Lynn Van den Broeck hem ten huwelijk vroeg: "Dit maakte het extra speciaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Vergels onthult hoe Lynn Van den Broeck hem ten huwelijk vroeg: "Dit maakte het extra speciaal"

Mathias Vergels onthult hoe Lynn Van den Broeck hem ten huwelijk vroeg: "Dit maakte het extra speciaal"

Vorige week kondigden Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck prachtig nieuws aan: het ‘Thuis’-koppel is verloofd! En het was Lynn die op één knie is gegaan voor haar wederhelft. Bij MNM vertelt de acteur nu meer over het romantische aanzoek.

Love is in the air. Waar hun personages Lowie en Viv een nogal hobbelig liefdesparcours afleggen samen, zijn de acteurs in het echte leven wel zeker van hun stuk. Meer nog, Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck geven elkaar binnenkort hun jawoord. “Lynn heeft aan mij gevraagd om te trouwen”, glundert de ‘Thuis’-acteur bij MNM.

“Als een vrouw het vraagt, is het extra speciaal. En dan kan je geen ‘neen’ zeggen ook, hé”, glimlacht Mathias. En Lynn heeft er duidelijk haar werk van gemaakt. “Ze heeft de ring laten ontwerpen door een vrouw waar ze heel haar levensverhaal aan heeft verteld. De ring zou dus bij mij moeten passen”, weet haar grote liefde te vertellen.

Tussen de soep en de patatten

Een grappige anekdote: ook Lynn dacht onlangs dat ze ten huwelijk gevraagd werd. “Ze had nog nooit een ring gekregen, dus een paar maanden voor de verloving had ik er haar eentje gekocht. We waren gaan eten en ik heb haar die toen gegeven”, vertelt Mathias. “Maar ze dacht dus dat ik haar ten huwelijk ging vragen tussen de soep en de patatten, dus ze was echt in shock”, lacht de ‘Thuis’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws