Mathieu Terryn heeft somber nieuws over zijn huwelijk met Marie: "Uit elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Terryn heeft somber nieuws over zijn huwelijk met Marie: "Uit elkaar"

Mathieu Terryn heeft somber nieuws over zijn huwelijk met Marie: "Uit elkaar"

Mathieu Terryn is dinsdagavond te gast in 'Sergio over de grens'. Daarin vertelt de frontman van Bazart ook uitgebreid over zijn grote liefde Marie Wynants, met wie hij in 2021 in het huwelijksbootje stapte. Zo heeft hij het ook over hun tijdelijke breuk.

Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie Wynants kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Zo leerde hij haar kennen in de skilas. "Marie en ik waren acht jaar oud toen we elkaar leerden kennen. Dat was kalverliefde", vertelt de zanger van Bazart in 'Sergio over de grens'.

"We slowden de eerste keer tijdens een verjaardagsfeestje en stuurden elkaar kleurrijke mails. Ik heb toen 'De allermooiste van de klas' geschreven voor het Junior Songfestival. Dat was voor haar, want dat ging eigenlijk over de skiklas", onthult Mathieu. Maar helaas had die song niet het gewenste effect.

Upgrade

"Want we gingen toen uit elkaar. Al waren we natuurlijk maar elf jaar", zegt Mathieu. "We zijn daarna heel ons leven lang de beste vrienden gebleven. En toen hebben we een 'upgrade' genomen en nu zijn we getrouwd."

Populair

Laatste nieuws