Maxime Vermeire, zoon van Jacques, krijgt plots zware tegenslag te verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maxime Vermeire, zoon van Jacques, krijgt plots zware tegenslag te verwerken

Maxime Vermeire, zoon van Jacques, krijgt plots zware tegenslag te verwerken

Het slechte nieuws houdt niet op bij de familie Vermeire. Nadat hun docusoap serieus door het slijk gehaald werd, besloot Jacques Vermeire er de stekker uit te trekken. Maar ook voor Maxime Vermeire brengt dat grote gevolgen met zich mee.

Nog voor ‘De Vermeires’ op VTM kwam, moesten Jacques Vermeire en co al met heel wat vernietigende commentaar afrekenen. En daar kwam helaas geen einde aan. Ook de kijkcijfers waren niet om over naar huis te spreken. Daarom besloot de komiek geen tweede reeks meer te maken. “Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier”, zegt Jacques Vermeire in Dag Allemaal.

Jacques wilde de docusoap in de eerste plaats doen voor de carrière van zijn kinderen. “En omdat 't plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee. Niet voor mij en niet voor mijn kinderen”, vervolgt de komiek. Slecht nieuws voor zijn kinderen dus, en dan vooral voor Maxime Vermeire.

“Komt er niet meer van”

Ook Jacques’ zoon hoopte namelijk stiekem op een carrière in de media. En dat zal er nu hoogstwaarschijnlijk niet meer van komen, denkt showbizzwatcher Marc Coenegracht. “Ik denk dat Maxime weer moet gaan solliciteren bij de slagerij in Antwerpen waar hij werkte”, reageert Coenegracht scherp in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’.

Julie Vermeire daarentegen is al binnen. “En Julie, die zal haar weg wel vinden”, besluit de showbizzwatcher. Haar broer zal het minder gemakkelijk hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws