Metejoor biecht het op na roddels over slippertje met Julia: "Zo erg was het" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor biecht het op na roddels over slippertje met Julia: "Zo erg was het"

Metejoor biecht het op na roddels over slippertje met Julia: "Zo erg was het"

Vanaf zaterdag 27 mei is Metejoors docureeks ‘Met de Joris’ te zien op Streamz. Daarin laat de zanger diep in zijn ziel kijken. Én schijnt hij voor het eerst een licht op zijn vermeende affaire met Julia Boschman van K3 en wat de geruchten met hem hebben gedaan.

In zijn vierdelige docureeks ‘Met de Joris’ krijgen we niet alleen een glimp van Metejoors carrière, maar ook van zijn privéleven te zien. En ook de roddels over zijn slippertje met Julia Boschman komen uitvoering aan bod in de reeks. Vorige zomer deden namelijk heel wat geruchten de ronde dat Metejoor zijn toenmalige vriendin Britt bedrogen had met het K3’tje achter de schermen van ‘The Voice Kids’.

“We waren net geland in Spanje voor een gezinsvakantie, eindelijk nog eens qualitytime met z'n vieren, maar de eerste avond was het al volledig naar de kloten”, biecht een emotionele Metejoor op in de docu. “Ik kreeg haatberichten, mensen staken mijn cd in brand en we werden gevolgd door mensen die ons fotografeerden en filmden”, weet hij zelfs te vertellen. “Griezelig!”

Bedreigingen

Het ging zelfs zo ver dat Metejoor het podium daarna niet meer opdurfde. Meteen na die mislukte vakantie stond hij op de Gentse Feesten. “En ik dacht dat mensen mij gingen uitschelden en bier naar mijn hoofd zouden gooien. Zeker na de bedreigingen die ik online kreeg”, vertelt de zanger. Het optreden was gelukkig een succes, net zoals alles wat zou volgen. Maar dat succes is niet zonder offers geweest, want zijn relatie met Britt liep onlangs na 4 jaar op de klippen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws