Miserie is nog niet voorbij voor de Pfaffs: Jean-Marie Pfaff heeft geen al te best nieuws over z'n vrouw Carmen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Miserie is nog niet voorbij voor de Pfaffs: Jean-Marie Pfaff heeft geen al te best nieuws over z'n vrouw Carmen

Miserie is nog niet voorbij voor de Pfaffs: Jean-Marie Pfaff heeft geen al te best nieuws over z'n vrouw Carmen

Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Pfaff maken woelige tijden door. Niet alleen werd Carmen enkele maanden geleden getroffen door een zware hersenbloeding, recent werd ze ook slachtoffer van een gewelddadige home-invasion. Helaas heeft de voormalige keeper nog steeds geen beter nieuws over zijn echtgenote.

Enkele dagen geleden kreeg Jean-Marie Pfaff niemand minder dan prins Laurent over de vloer in zijn pop-upmuseum in Beveren. Tot grote vreugde van de ex-doelman natuurlijk. “De Monseigneur kent de waarden van de mens en is zijn belofte nagekomen om naar hier te komen, dat apprecieer ik enorm", vertelde Jean-Marie aan VRT NWS. “De prins is daarmee een groot voorbeeld voor andere hoog aangeschreven mensen die loze beloftes maken.”

Hoog bezoek dus, al was er opnieuw één grote afwezige. Jean-Maries vrouw was namelijk niet van de partij op dit unieke event, tot haar grote spijt. Maar Carmen is helaas nog niet sterk genoeg. “Vier maanden geleden heeft mijn vrouw een hersenbloeding gekregen in Spanje”, legt de voormalige keeper uit aan de prins. “Daardoor heeft ze natuurlijk niet verder kunnen werken aan dingen hier in het museum. Ze wilde zeer graag meekomen om u te groeten, maar door die inbraak die we onlangs ook hebben gehad, is ze toch… ja”, haalt Jean-Marie zijn schouders op.

Te veel prikkels

Het gaat dus nog niet bepaald goed met Carmen. Ook voor de grote opening van het museum in juli moest ze helaas verstek laten gaan. “Het doet pijn dat Carmen niet aanwezig zal zijn. Maar ze kan niet te veel prikkels verdragen en de opening van het museum bijwonen is dan ook uitgesloten”, zei haar echtgenoot daar toen over in Het Laatste Nieuws. “Zowel haar leven als het mijne zal nooit meer hetzelfde zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws