Mooie tv-carrière op komst? Elke Clijsters deelt grootse plannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mooie tv-carrière op komst? Elke Clijsters deelt grootse plannen

Mooie tv-carrière op komst? Elke Clijsters deelt grootse plannen

Het gaat goed met Elke Clijsters. Ze is gelukkig in de liefde én gelukkig op het werk. We hebben de zus van Kim Clijsters intussen al even niet meer op het scherm gezien. Maar komt daar binnenkort verandering in?

Een tijdje terug dook Elke Clijsters meermaals op op het scherm. Zo nam ze deel aan ‘The Bachelorette’ en recenter nog aan ‘BV Darts’. Maar nu is haar gezin - haar vriend Mike De Decker en haar kindjes, haar zoon Cruz (14) en dochter Cleo (13), uit haar vorige relatie - duidelijk haar grootste prioriteit. “En dat loopt goed”, benadrukt Elke in Het Laatste Nieuws. “Ik plan mijn drukke agenda meestal in de week dat de kinderen niet bij mij zijn.”

“Ik klaag niet. Het zijn ook al tieners hé, met elk hun eigen leven en vrienden”, gaat ze verder. “Maar zolang ze nog thuis wonen komen ze op de eerste plaats”, besluit Elke. Maar dat betekent niet dat de voormalig tennisspeelster in de toekomst neen zal zeggen tegen tv. “Ik sluit niet uit dat ik nog televisiewerk ga doen. Een avontuurlijk reisprogramma, zoals Tom Waes vaak doet, spreekt me wel aan”, denkt Elke luidop na.

In de belangstelling

Toch is ze er voorlopig niet mee bezig. “Ik hoef niet per se in de media te blijven”, denkt Elke erover. “Ik vind het fijn om af en toe in de belangstelling te staan maar het is soms ook beangstigend. Op dat vlak lijk ik op mijn papa. Ik vind het niet altijd makkelijk om met aandacht om te gaan. Ik ben het al mijn hele leven gewoon om ‘zus' en ‘dochter' van te zijn. Dat is mijn comfortzone.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws