Mooiste nieuwjaarscadeau voor K3: Hanne, Marthe en Julia hebben geweldig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mooiste nieuwjaarscadeau voor K3: Hanne, Marthe en Julia hebben geweldig nieuws

Mooiste nieuwjaarscadeau voor K3: Hanne, Marthe en Julia hebben geweldig nieuws

Het jaar zit erop en wat voor eentje is het geweest voor de meisjes van K3. Zij blikken terug op spetterend 2022 boordevol optredens, nieuwe muziek, unieke kansen en bovenal enorm veel babygeluk. En toch kan er nog een schepje bovenop.

Wie nieuwjaar zegt, zegt een hele reeks overzichten van het afgelopen jaar. Ook Spotify stelde enkele lijstjes samen van meest gestreamde artiesten, nummers en albums. De top 5 meest beluisterde artiesten ziet er vorig jaar compleet anders uit dan vorig jaar.

De top 5 bestond in 2021 uit Lost Frequencies, Regi, Tourist LeMC, Dimitri Vegas & Like Mike en Bart Peeters. Niemand van hen kon opnieuw een plekje in de top 5 veroveren, K3 daarentegen wel. Hanne, Marthe en Julia waren in 2022 de derde meest gestreamde Vlaamse artiest op Spotify. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Daarmee steken de K3’tjes zelfs popsensaties Angèle en Camille voorbij, die op de vierde en vijfde plaats eindigden. Alleen Damso en Stromae scoorden beter. Op zijn minst gezegd een indrukwekkende prestatie voor de meisjes van K3!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws