Na 11 maanden: Florence en Jiri uit Blind Getrouwd hebben iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 11 maanden: Florence en Jiri uit Blind Getrouwd hebben iets groots te vieren

Na 11 maanden: Florence en Jiri uit Blind Getrouwd hebben iets groots te vieren

Intussen is het al elf maanden geleden dat de ‘Blind Getrouwd’-koppels elkaar eeuwige trouw beloofden. Florence Vandoorne en Jiri Punt waren daar één van. Nu hebben de tortelduifjes bovendien een bijzondere mijlpaal te vieren.

Waar het er eerst niet al te best uitzag voor het koppeltje, wisten Florence en Jiri de kijkers toch te verbazen. De slakjes van de hoop, zoals ze zichzelf wel eens noemden, bleven tot iedereens grote verrassing toch getrouwd. En eens de camera’s definitief weg waren, groeiden hun gevoelens al snel. Het smoorverliefde koppeltje blikt dan ook al te graag terug op hun avontuur.

En dan is vandaag zeker en vast een bijzondere dag voor hen. Het is namelijk exact een jaar geleden dat Florence en Jiri vernamen dat ze deelnamen aan het zevende seizoen van ‘Blind Getrouwd’. “Een jaar geleden vol ongeloof te horen gekregen dat ik ging trouwen”, schrijft de deelneemster dolgelukkig op Instagram. “En natuurlijk ook deze prachtige 3 leren kennen”, verwijst Florence naar medekandidaten Jana, Lien en Dziubi. “Op één jaar BGees!”

Enige koppel

Een hechte vriendschap én een nog beter huwelijk heeft Florence overgehouden aan dit avontuur. Weinigen doen het haar na. Florence en Jiri zijn bovendien het enige overgebleven koppel uit hun ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Onlangs raakte nog bekend dat Brecht en Dziubi helaas niet langer samen zijn.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws