Francesco Planckaert krijgt steun van alle kanten na zware klap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Francesco Planckaert krijgt steun van alle kanten na zware klap

Francesco Planckaert krijgt steun van alle kanten na zware klap

Sinds gisteren moest je niet enkel op Eén zijn om Francesco Planckaert op het scherm te zien. Naast ‘Château Planckaert’ was Eddy’s oudste zoon te zien in ‘Special Forces: Wie durft wint’ op VTM. Helaas was zijn avontuur van korte duur.

Francesco Planckaert was een van de kandidaten die de zwaarste training ter wereld aandurfde, die van de Special Forces. “Toen ik de vraag kreeg om mee te doen, heb ik niet lang geaarzeld”, legt hij uit. “Jezelf tot het uiterste drijven: dat sprak me enorm aan. Ik heb nergens schrik van. En daarnaast had ik op voorhand heel wat getraind. Ik was er zeker van dat ik het fysieke aspect eveneens zou aankunnen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Maar niets was minder waar. Een reeks push-ups in aflevering één bleek hem echter fataal. Francesco liep een heuse schouderblessure op en moest het spel als eerste verlaten. “Je weet op voorhand dat er het een en andere kan mislopen. Maar dat ik na amper één dag al uit de ‘Special Forces'-opleiding zou worden geknikkerd: dat scenario was zelfs niet bij me opgekomen”, zucht Planckaert. “Ik vermoed dat ik wilde overcompenseren. Toen ik die eerste pijnscheut voelde, wist ik dat het niet meer in orde kwam.”

Gigantisch respect

Einde verhaal dus voor Francesco. “Gigantisch respect voor de special forces en alles wat ermee te maken heeft. Ik was er niet lang bij, maar de band die daar op die korte tijd ontstaan is met de rekruten zal voor eeuwig zijn”, sluit hij dit avontuur af op Instagram.

“Top gedaan”, “Chapeau”, “Zo jammer voor je”, “We gaan je missen”, “Spoedig herstel”, “Heel veel respect voor wat je daar hebt gedaan ondanks de pijn”, “Anders was je sowieso ver geraakt”, “Je was onze topfavoriet” en “Je mag trots zijn op jezelf”, steken Francesco’s fans hem een hart onder de riem. “En wat een respect voor jou! Met gekwetste schouder jerrycans op een berg dragen”, moet medekandidate Ann Wauters nog van het hart.

Populair

Laatste nieuws