Na bekendmaking relatie: Elke Clijsters heeft alweer iets geweldigs te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na bekendmaking relatie: Elke Clijsters heeft alweer iets geweldigs te vieren

Na bekendmaking relatie: Elke Clijsters heeft alweer iets geweldigs te vieren

In december kwam het prachtige nieuws naar buiten dat Elke Clijsters een nieuwe vriend heeft. Zo’n maand later laat ‘De Bachelorette’ op Instagram weten dat het alweer feest is ten huize Clijsters.

“Veel liefde van ons. Fijn eindejaar”, schreef Elke Clijsters vorige maand op haar Instagramverhaal bij een intieme kusfoto. Zo bracht ze het verrassende nieuws dat ze een relatie heeft met Mike De Decker, een professioneel darter. Nadat haar zoektocht naar de perfecte man in ‘De Bachelorette’ uitdraaide op een flop, heeft ze eindelijk de liefde gevonden.

Toch was het al langer bekend dat Elke een prille relatie heeft. Zo bevestigde ze dat nieuws al in de zomer van 2022 aan Het Laatste Nieuws. Echter vertelde ze toen nog niet wie de gelukkige is. Op Instagram laat Elke nu weten dat ze opnieuw wat te vieren heeft, want de ex-tennisspeelster mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen.

Happy birthday to me”, klinkt het enthousiast. Elke post ook nog een filmpje met enkele leuke beelden. “Dankbaar”, voegt ze er nog aan toe. In de commentaren willen al haar volgers haar een dikke proficiat toewensen. “Gefeliciteerd!”, “Gelukkige verjaardag!”, “Maak er een mooie en leuke dag van!” en “Geniet van je dagje!”, klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws