Na berichten over relatie met Zita Wauters: Metejoor heeft droevig nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na berichten over relatie met Zita Wauters: Metejoor heeft droevig nieuws te melden

Na berichten over relatie met Zita Wauters: Metejoor heeft droevig nieuws te melden

Het zijn woelige tijden voor Metejoor. Enkele weken geleden kwam op juice channel het nieuws dat hij een relatie zou hebben met Zita Wauters en dat haar vader Koen Wauters daar niet mee opgezet was. Nu kampt de zanger met gezondheidsproblemen.

Metejoor last noodgedwongen een pauze in. "Hey lieve mensen, op dit moment voel ik mij niet zo “GROOT” en hebben mijn team en ik besloten om mijn agenda voor twee weken volledig vrij te maken om stappen te kunnen nemen richting de nodige rust en ruimte", laat Metejoor weten op Instagram.

"Dit wil zeggen dat we de laatste twee concerten van de theatertour in het Capitole te Gent van eind deze week helaas dienen te verplaatsen naar de nieuwe data woensdag 23 en do 24 oktober. De show te Roeselare van afgelopen donderdag wordt verplaatst naar vrijdag 25 oktober."

"Ticketkopers zullen hiervan persoonlijk op de hoogte worden gebracht", gaat de zanger voort. "Excuses voor het ongemak, maar ik hoop snel weer de oude te zijn zodat we samen opnieuw voor 100% kunnen genieten van een heleboel concerten."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws