Na breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker openhartig over zijn datingleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker openhartig over zijn datingleven

Na breuk met Lauren Versnick: Jens Dendoncker openhartig over zijn datingleven

Vrijdag begint het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en presentator Jens Dendoncker vergelijkt zich nu al met enkele karakters uit het programma. Als hij aangeeft dat hij het minst op Foxy Lady lijkt, klapt hij uit de biecht over zijn liefdesleven.

Vorig jaar kwam het trieste nieuws naar buiten dat Jens Dendoncker en Lauren Versnick een punt achter hun relatie hebben gezet. Sindsdien gaat hij als single door het leven. In een nieuw interview met Dag Allemaal, als hij zich vergelijkt met het ‘The Masked Singer’-karakter Foxy Lady, gaat het plots over seks en succes bij het andere geslacht.

Foxy Lady gebruikt ‘sex as a weapon’ en dat doet Jens allesbehalve. “Ik heb de looks niet, nooit gehad”, geeft hij eerlijk toe. Zo vertelt hij dat als hij verliefd is op iemand, hij het moet hebben van smeken. “Gewoon heel lief vragen: ‘Wil je alsjeblieft een keer iets met mij gaan drinken?’”, aldus de presentator. “Verleidingstechnieken heb ik niet en ik ben ook niet sluw en listig”, gaat hij verder.

Ook is hij niet zeker of bekendheid erotiseert. “In alle eerlijkheid: ik merk dat niet”, bekent hij. “Ongetwijfeld zullen knappe mensen die ook nog eens wat bekend zijn, extra aantrek hebben”, legt Jens uit. “Maar het is zeker niet zo dat de vrouwen zich bij bosjes aan mijn voeten smijten. In de verste verte niet”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws