Na de breuk met Maksim: Ninalotte Roose praat openhartig over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na de breuk met Maksim: Ninalotte Roose praat openhartig over haar liefdesleven

Na de breuk met Maksim: Ninalotte Roose praat openhartig over haar liefdesleven

Eerder dit jaar besloten Ninalotte Roose en Maksim Stojanac om een punt achter hun relatie te zetten. De twee waren zo'n jaar samen, maar heeft de actrice intussen al iemand nieuw op het oog? In een gesprek met Humo verklapt ze daar zelf meer over.

Ninalotte Roose, die momenteel schittert in 'Familie', bevestigde onlangs dat ze niet langer samen is met Maksim Stojanac. "We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar we kwamen tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn", vertelde de actrice toen aan Het Laatste Nieuws. In Humo verklapt ze nu dat ze elkaar nooit beperkt hebben in hun ambities, maar dat ze wel altijd bij elkaar terug konden komen om even uit te blazen. "We waren elkaars ankerpunten, en nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk", aldus de actrice.

Een nieuw hoofdstuk betekent echter niet per se een nieuwe liefde. "Ik wil pas een relatie aangaan als ik echt voel dat het klopt, als ik een gezamenlijke toekomst zie", geeft Ninalotte toe. Zo wil ze in de liefde echt commitment. "Ik ben liever vijf jaar single, dan kortstondige contacten aan te gaan. Casual seks heeft me nooit aangesproken", legt ze uit. Hoewel ze wel nieuwsgierig is, wil ze graag dingen ontdekken met eenzelfde partner. "Blijven evolueren met één persoon, liefst voor altijd", klinkt het.

De ware

Ninalotte gelooft dan ook sterk in het vinden van de liefde van haar leven. "Ik geloof oprecht dat er niets mooiers is dan iemand te vinden die even imperfect is als jij, met wie je samen obstakels overwint, samen een leven lang blijft bijleren", zegt ze. Haar grootste angst in een relatie is dan ook dat ze haar partner zou beperken in zijn vrijheid om te groeien als individu. “In een relatie moet je erover waken dat je je eigen identiteit en authenticiteit kunt behouden. Ik denk dat het gevaarlijk wordt als je te afhankelijk wordt van de ander", besluit ze.

Populair

Laatste nieuws