Na de harde afwijzing van Sanne: Jimmy uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft belangrijk nieuws over zijn liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na de harde afwijzing van Sanne: Jimmy uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft belangrijk nieuws over zijn liefdesleven

Na de harde afwijzing van Sanne: Jimmy uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft belangrijk nieuws over zijn liefdesleven

Jimmy uit 'Boer zkt Vrouw' werd door Sanne naar huis gestuurd. Hij was er helemaal kapot van, want Jimmy was graag op de boerderij.

Voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw' was Jimmy al anderhalf jaar vrijgezel. Ook nu is hij nog altijd single. "Ik heb in het verleden veel korte relaties gehad, omdat ik nog niet echt wist wat ik wou in het leven”, zegt hij in Dag Allemaal.

“Al heb ik ook een relatie van een jaar en een van anderhalf jaar gehad. Ik heb ook al eens samengewoond, maar dat is na enkele maanden fout gelopen. Intussen ben ik op een leeftijd gekomen dat ik droom van huisje, tuintje, kindje.”

Hij heeft echter geleerd uit deze ervaring met Sanne. "Als je in de liefde de dingen probeert te forceren, loopt het gegarandeerd fout. Normaal is dat ook niet mijn manier van aanpakken, maar ik wilde mezelf in die enkele dagen op de boerderij absoluut tonen. Ik weet nu dat ik beter niet te hard van stapel loop en beter de kat uit de boom kijk.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws