Na donkere periode krijgt Pedro Elias opnieuw zware tegenslag te verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na donkere periode krijgt Pedro Elias opnieuw zware tegenslag te verwerken

Na donkere periode krijgt Pedro Elias opnieuw zware tegenslag te verwerken

Pedro Elias maakt geen gemakkelijke tijden door. In ‘Het huis’ vertelde hij openhartig over de ziekte van zijn zoontje en de dood van zijn vader die hij maar geen plaats kan geven. Bovendien kampt hij al jaren met vreselijke angstgevoelens, waar hij in ‘Patiënt Pedro’ van af probeert te geraken. Maar vlak voor het einde van het jaar krijgt de presentator nu opnieuw slecht nieuws voorgeschoteld.

Pedro Elias maakte onlangs zijn quizmasterdebuut in 'Voordat De Bom Valt’. Op donderdag 22 en 29 december konden de kijkers de gloednieuwe satirische eindejaarsquiz meepikken op Play4. Maar de show viel bij tv-kijkend Vlaanderen duidelijk niet in de smaak. Kijkers spuwen zowel Pedro als zijn quiz uit op sociale media.

“Is er iemand die daarnaar kijkt?”, vraagt iemand zich oprecht af op Facebook. En aan de reacties te zien heeft het merendeel meteen afgehaakt. “Dat is hem niet, hé”, “Saai spel”, “Afvoeren die zever, beneden alle niveau”, “Belachelijk, en die presentator op een ander klagen over zijn demonen”, “Stop ermee, Pedro je gaat af als een gieter” en “Vreselijk programma en dan nog eens slecht gebracht ook”, denken de kijkers erover. “Zo gemaakt”, is de conclusie die bijna iedereen trekt.

En dan hebben ze het vooral over de “humor” in de satirische quiz, of zoals de kijkers het noemen: “voorgekauwde troep”. “Om de beurt ingestudeerde moppen vertellen”, “Die grappen zijn nog meer scripted dan die van ‘De Slimste Mens’, maar daar worden ze tenminste goed gebracht”, “Het is precies een toneeltje”, “Zo onnozel”, "Eigenlijk is het gewoon eerst domme antwoorden geven om te 'lachen' om daarna het goede antwoord te geven. Is dat de bedoeling ervan?” en “Iedereen probeer het beste mopje te maken, maar ze trekken op niets”, nemen de kijkers geen blad voor de mond. 'Voordat de bom valt' moeten we in 2023 dus wellicht niet meer verwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws