Na eigen realityshow kondigt Julie Vermeire opnieuw groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na eigen realityshow kondigt Julie Vermeire opnieuw groot nieuws aan

Na eigen realityshow kondigt Julie Vermeire opnieuw groot nieuws aan

Julie Vermeire, dochter van Jacques Vermeire, is intussen geen onbekende meer. Sinds haar ‘Dancing with the Stars’-overwinning dook ze vaker en vaker op op het scherm. Binnenkort krijgt ze zelfs een eigen realityshow. Maar nu maakt het tv-gezicht nog meer bijzonder nieuws bekend.

Binnenkort schittert Julie samen met haar familie in een eigen realityreeks. Ze is de camera’s - net zoals haar vader - ondertussen meer dan gewend. Maar voor haar volgende uitdaging staat ze liever eens achter de camera. Dat Julie creatief is, heeft ze al meermaals bewezen. De influencer bracht eerder al twee kledingcollecties uit, maar nu gooit ze het roer om en brengt ze haar eigen juwelencollecte uit.

Eind deze maand ligt haar collectie in Kruidvat. Je leest het goed. Kruidvat is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar daar gaat het Julie juist om. “Ik heb wel even getwijfeld”, geeft ze toe in Dag Allemaal. “Maar Kruidvat heeft mij van alles getoond en er was een heel open communicatie. Ik heb op TikTok veel jonge volgers tussen zes en achttien jaar, voor hen is het leuk dat de sieraden low budget zijn”, klinkt ze vastberaden.

Julie zelf voelt zich naakt zonder juwelen. Ze gaat deze uitdaging dan ook maar al te graag aan. Maar een echte juwelenontwerpster zal ze nooit worden. “Het ziet er cool uit om zelf ringetjes te kunnen ontwerpen, maar ik weet niet of ik creatief genoeg ben”, lacht ze. Wel mocht ze zorgvuldig mee de ringen, oorbellen en kettingen uitkiezen. “De kleuren zijn heel feestelijk, het mag opvallen”, kan ze al verklappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws