Na geboorte tweede kindje: Astrid Coppens heeft nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geboorte tweede kindje: Astrid Coppens heeft nieuws over gezinsuitbreiding

Na geboorte tweede kindje: Astrid Coppens heeft nieuws over gezinsuitbreiding

In oktober mochten Astrid Coppens en haar man Bram hun tweede kindje in de armen sluiten, maar denken ze al na over een derde? Astrid Coppens verklapt een verrassend antwoord.

Astrid Coppens is zopas veertig jaar geworden en ze is gelukkiger dan ooit. Samen met haar man Bram kreeg ze in 2019 hun eerste kindje Billie-Ray en in oktober mochten ze hun tweede dochtertje Joey-Lee nog verwelkomen. “Ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb twee goede kindjes, een goede man en iedereen is gezond. Ik moet eigenlijk niet meer hebben”, zegt Astrid eerlijk. Dat ze eigenlijk niet meer moet hebben, mag je best letterlijk nemen. Zo geeft ze namelijk een duidelijk antwoord op de vraag of het stopt bij twee kindjes.

“Ja, het blijft bij twee. Sowieso”, klinkt het kort en bondig. “Ik heb heel veel respect voor mensen met drie of vier kinderen, of zelfs meer”, legt ze uit. Toch staat het voor haar en Bram al vast dat er geen derde kindje zal komen. “Zeker en vast, nee. Met twee gaat het stoppen”, besluit Astrid.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws