Na geboorte van Roman: Herman Brusselmans verklapt meer over gezinsuitbreiding

hermanbrusselmanslena
Herman Brusselmans en zijn 34 jaar jongere vriendin Lena mochten vorige maand hun zoontje Roman verwelkomen. Maar denkt het koppel al aan een tweede kindje? Dat verklapte de schrijver zelf in ‘De Tafel van Vier’.
Herman Brusselmans is op 65-jarige leeftijd voor het eerst vader worden. Op 22 februari kwam de kleine Roman vroeger dan gepland ter wereld. Zijn partner Lena had een zwangerschapsvergiftiging opgelopen en daardoor werd de bevalling met spoed ingeleid. Intussen stellen zowel de mama als de kleine spruit het goed.
Herman vertelde dinsdagavond in ‘De Tafel van Vier’ dat hij volop van het vaderschap geniet. “Ik zit continu naar die kleine te kijken. Ik amuseer mij ermee, het is zo’n leuk bazeke”, aldus de schrijver. “Ik ben echt verliefd op dat manneke”, gaf hij toe. Maar zouden de kersverse ouders ook een tweede kindje willen?
Op die vraag geeft Herman een duidelijk antwoord. “Er gaat een knoopje in”, biechtte hij op. “Als er binnen vijf jaar of zo een tweede kindje komt, dan ben ik zeventig”, legde hij uit. “Dat is te oud”, verduidelijkte de papa.