Na geruchten over breuk: Brecht vertelt hoe het écht gaat tussen hem en Dziubi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over breuk: Brecht vertelt hoe het écht gaat tussen hem en Dziubi

Na geruchten over breuk: Brecht vertelt hoe het écht gaat tussen hem en Dziubi

Er gaan verschillende geruchten de ronde dat het ‘Blind Getrouwd’-koppel Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen een punt achter hun relatie zouden gezet hebben. Brecht schept nu duidelijkheid.

Ze waren bij veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers al vanaf het begin het favoriete koppel van dit seizoen. De fans sprongen dus ook een gat in de lucht toen ze tijdens het beslissingsmoment allebei overtuigd ‘ja’ zeiden. Toch gaan er volgens Dag Allemaal nu geruchten de ronde dat er een hartverscheurende breuk heeft plaatsgevonden.

Vanuit verschillende hoeken kreeg het blad te horen dat het prille huwelijk al een tijdje op de klippen zou zijn gelopen. Daarom heeft Dag Allemaal contact opgenomen met Brecht en hij heeft een duidelijk antwoord klaar. “Er klopt gewoon niets van die verhalen. Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg”, bekent hij meteen.

“Zonder gigantische stappen te nemen, we proberen geen fases over te slaan. Maar we blijven wel een getrouwd koppel", legt Brecht uit. Bovendien heeft hij geen idee waar die roddels vandaan komen, maar hij laat die niet aan zijn hart komen. “Wij gaan vanavond nog eens lekker samen eten, eindelijk zonder ons te moeten verstoppen. Daar genieten we nu volop van”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws