Na geruchten over een huwelijk: plots zeer groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en Anouck Lepère Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over een huwelijk: plots zeer groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en Anouck Lepère

Na geruchten over een huwelijk: plots zeer groot nieuws uitgelekt over Erik Van Looy en Anouck Lepère

Erik Van Looy (61) liet onlangs nog in een podcast vallen dat hij graag een tweede keer zou trouwen. Nu heeft TV Familie ook zeer groot nieuws te melden over de presentator.

Erik Van Looy gaf in 'De Slimste Mens ter Wereld' toe dat hij niet langer single is. Zo vormt de presentator momenteel een koppel met het topmodel Anouck Lepère (44). Onlangs verraste Erik opnieuw met een opvallende uitspraak.

Zo vertelde hij in de podcast 'Go With The Flow', van Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen, dat hij graag nog eens in het huwelijksbootje zou willen stappen. "Mijn eerste trouw was kleinschalig", legde hij uit. "Ik dronk toen nog geen alcohol dus feesten was niet aan mij besteed. Rond 12 uur was de fun er wel af", aldus Erik.

Grote aankondiging 

Volgens TV Familie zou er binnenkort al een huwelijksaanzoek kunnen aankomen. "'Binnenkort gaat hij iets groots aankondigen', klinkt het in de wandelgangen van de Vlaamse showbizz", schrijft TV Familie. "Wat kan dat zijn? Zou Erik in 2024 een trouwfeest ingepland hebben? Je zou het haast gaan denken ...", klinkt het. Wij zijn alvast benieuwd wat zijn grote plannen zijn!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws