Na geslaagde vervanging van K3'tje Hanne heeft Marie Verhulst weer wat te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geslaagde vervanging van K3'tje Hanne heeft Marie Verhulst weer wat te vieren

Na geslaagde vervanging van K3'tje Hanne heeft Marie Verhulst weer wat te vieren

Marie Verhulst stond afgelopen weekend nog met K3 in het Sportpaleis en dat bleek een groot succes te zijn. Nu heeft de dochter van Gert Verhulst weer leuk nieuws te melden.

Vorig weekend vond ‘De Grote Sinterklaasshow’ plaats in het Antwerpse sportpaleis. Marie Verhulst trad niet alleen op met Samson, maar ook met K3. Zij verving namelijk de pas bevallen Hanne Verbruggen die momenteel nog met zwangerschapsverlof is. Een groot feestje was het, maar Marie heeft nu weeral iets te vieren.

Samson is namelijk 33 jaar oud geworden. Het is bijna al drie jaar geleden dat Marie haar vader Gert Verhulst opvolgde als het nieuwe baasje van de populairste hond van Vlaanderen. Om zijn verjaardag te vieren, krijgt Samson een taart voorgeschoteld. Dat zien we op een nieuwe foto op Instagram. “Hieperdepiep hoera voor Samson! Dat verdient een slagroomtaart!”, klinkt het.

Ook Koen Crucke is Samson niet vergeten. Hij speelde 15 jaar lang kapper Alberto in de televisiereeks. “Vandaag is dat hondje jarig die velen onder ons populair maakte”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal. “33 jaar is hij, proficiat Samson”, aldus Koen.

Na geslaagde vervanging van K3'tje Hanne heeft Marie Verhulst weer wat te vieren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws