Na gevecht met Pauline Slangen en kus met andere man: zo gaat het nu tussen Sean Dhondt en Maithé Rivera

231212paulineslangenseandhondtmaitheriverainstagram
Dag Allemaal dropte deze week opnieuw een bommetje over Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera. Zo kwam het vorige maand tot een slaande ruzie tussen die laatste en zangeres Pauline Slangen. Maithé zou daarbij ook met een andere jongen gekust hebben. Maar hoe zit het ondertussen met het koppel?
"Pauline stapte naar Sean om een babbeltje te doen, maar dat was duidelijk niet naar de zin van Maithé", vertelde een bron aan Dag Allemaal. Maithé zou daarop meteen wraak genomen hebben door met een andere jongen te zoenen. Toen Pauline daarna tegen Sean zei dat hij zich moest verweren, sloegen de stoppen door bij Maithé. Zo volgde Maithé Pauline naar de vrouwentoiletten.
Daar ontstond een felle ruzie. "Het was een verschrikkelijk gevecht, een echte catfight", aldus een vriendin van Pauline. "Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt. Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde."

Petekindje

Toch doen Sean Dhondt en Maithé Rivera alsof er niets aan de hand is. Zo deelde Maithé op vrijdag nog een liefdevolle foto van haar wederhelft op haar Instagramverhaal. De twee gingen namelijk samen op pad met het petekindje van Maithé, Luíz.
Instagram Stories (@maitherivera)
Instagram Stories (@maitherivera)