Na grote mediastorm: Tom Coninx reageert voor het eerst op felle uitspraken over 'de nieuwe man' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na grote mediastorm: Tom Coninx reageert voor het eerst op felle uitspraken over 'de nieuwe man'

Na grote mediastorm: Tom Coninx reageert voor het eerst op felle uitspraken over 'de nieuwe man'

Tom Coninx deed onlangs heel wat stof opwaaien met enkele opmerkelijke uitspraken over de taken van een man binnen het huishouden. "Gelukkig kennen ze de hype van 'de nieuwe man' die luiers ververst niet in het zuiden", zei hij in Dag Allemaal. Daarvoor kreeg hij heel wat kritiek te slikken. In 'De Tafel van Gert' reageerde de oud-sportjournalist nu voor het eerst op zijn uitspraken.

"Toen ik voor het eerst papa werd, was iedereen in de ban van de hype 'de nieuwe man': je moest als papa ook luiers verschonen, strijken, poetsen ... Gelukkig kennen ze die trend niet in het zuiden", zei Tom Coninx in Dag Allemaal. Die uitspraak veroorzaakte meteen een grote mediastorm.

Zo reageerden heel wat BV's geschokt op Toms uitspraken. Onder meer Elisabeth Lucie Baeten en Kim Van Oncen uitten hun ongenoegen op sociale media. Maar daar lijkt de voormalige sportjournalist zich weinig van aan te trekken.

Voor emancipatie

"Ik ben 200% voor emancipatie", zei hij maandagavond in 'De Tafel van Gert'. "En ik heb me er ook niet slecht over gevoeld, want ik weet dat ik niet zo ben. Als ik al die dingen achteraf lees, dan herken ik mezelf niet", aldus Tom Coninx. "Voor mij was het dus geen probleem, want ik voelde mij niet aangesproken. Had ik mij beter kunnen formuleren? Ja", bekent hij. "Ik wil me dus excuseren aan mensen die op hun tenen getrapt zijn", besluit Coninx.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws