Na heftig jaar heeft Liese Luwel uit Big Brother reden om te vieren: "Hoe mooi" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na heftig jaar heeft Liese Luwel uit Big Brother reden om te vieren: "Hoe mooi"

Na heftig jaar heeft Liese Luwel uit Big Brother reden om te vieren: "Hoe mooi"

Liese Luwel nam in 2021 deel aan 'Big Brother' en dat leverde haar een heuse fame op. Eerder dit jaar kreeg ze helaas slecht nieuws te horen. De realityster lijdt aan multiple sclerose. Een zware klap, maar Liese laat haar hoofd niet hangen.

Dat heeft Liese grotendeels te danken aan haar steun en toeverlaat Soufyan, haar soulmate die al exact vier jaar aan haar zijde staat. Om de verjaardag van hun relatie te vieren, zet de ‘Big Brother’-kandidate haar vriend in de bloemetjes op Instagram. “4 jaar smoorverliefd op jou” en al haar volgers mogen het weten.

“En ik al 4 jaar smoorverliefd op júllie”, laat een van haar volgers weten. En daar is iedereen het meteen mee eens. “Favoriete koppel”, “De leukste twee”, “Wat zien we dit graag” en “Hoe mooi! Proficiat, lovebirds”, vatten de mooie reacties zowat samen.

Haar volgers hopen dan ook dat de volgende stap, trouwen, er snel aankomt. “Ik zou zeggen: time to put a ring on it”, denkt een van haar volgers erover. Dat is ook iets wat Liese zelf graag wil, als we haar TikToks mogen geloven. Eén ding is duidelijk: de liefde spat van de foto af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws